Skip to content

Ne jemi një kompani e specializuar në montimin, mekanike dhe elektrike, të makinerive dhe sistemeve industriale bazuar në dizenjot dhe projektet e krijuara nga klienti.
Përvoja jonë industriale na lejon të zgjidhim çdo nevojë në këtë sektor.
Zyra jonë teknike ndërvepron me zyrën teknike të klientit për të optimizuar të gjitha aspektet: nga ndërtimi i strukturave të karpenterise metalike deri te montimi i plotë i makinerive të përfunduara dhe të testuara.

Albamachinery u themelua në vitin 2012 nga një menaxhment italian i cili ende ndjek zhvillimin teknik, organizativ dhe tregtar të kompanisë sot. Bashkëpunimet e ngushta me kompanitë ndërkombëtare në projektimin dhe ndërtimin e impianteve industriale lejojnë rritjen e vazhdueshme të aftësive tona.

Read More
Back To Top