Skip to content

ALBAMACHINERY

Jemi një kompani e specializuar në montimin, mekanike dhe elektrike, të makinerive dhe sistemeve industriale bazuar në dizenjot dhe projektet e krijuara nga klienti.
Përvoja jonë industriale na lejon të zgjidhim çdo nevojë në këtë sektor.
Zyra jonë teknike ndërvepron me zyrën teknike të klientit për të optimizuar të gjitha aspektet: nga ndërtimi i strukturave të karpenteris metalike deri te montimi i plotë i makinerive të përfunduara dhe të testuara.

Albamachinery u themelua në vitin 2012 nga një menaxhment italian i cili ende ndjek zhvillimin teknik, organizativ dhe tregtar të kompanisë sot. Bashkëpunimet e ngushta me kompanitë ndërkombëtare në projektimin dhe ndërtimin e impianteve industriale lejojnë rritjen e vazhdueshme të aftësive tona. Ne operojmë në një sektor industrial me vendndodhje në Durrës.

Në kompaninë tonë mund të gjeni në dispozicion zyrat e mëposhtme:

  • Zyra teknike me stacione pune 3D CAD
  • Zyra e blerjeve
  • Administrata
  • Prodhimi organizohet me departamentet e mëposhtme:
  • Montime mekanike
  • Montimi i makinës në bord Elektrik
  • Montimi i paneleve elektrike
  • Logjistika

Aftësitë kryesore:
prodhimi i zdrukthëtarisë metalike me porosi, montimi mekanik, montimi elektrik, instalimet elektrike të paneleve elektrike dhe sistemet e makinerive në bord, montimi mekanik i makinave automatike dhe speciale, testimi dhe instalimi në vendet e klientëve.

Back To Top